För- och nackdelarna med handel med binära optioner

 

För- och nackdelarna med handel med binära optioner

Nu för tiden är handel med binära optioner väldigt populära, och lockar deltagare från varje sektor av investerings-communityn att försöka sig på det senaste sättet att handla. Uppenbarligen måste det vara något väldigt unikt med denna investeringsform, då den fått så mycket uppmärksamhet på så kort tid. Både nybörjare och veteraner dras till denna nya genere, vilket antyder att dragningskraften är utspridd och det inte bara en någon fluga. Där det finns så mycket rök, måste en stor eld brinna.

Vad exakt är för- och nackdelarna med handel med binära optioner? Här är några fördelar:

 

Fördelar

 • Först och främst, det finns en möjlighet till snabb vinst. Var annars kan man få en avkastning på 70% eller mer inom några timmar, om inte inom minuter? Vinsten kan faktiskt vara högre, och det finns alltid en möjlighet för viss procentsats avdrag  om d gissar fel. Många mäklare erbjuder också en speciell “one-touch”-option varje vecka med astronomiska vinster i 500%-klassen.
 • Enkelhet är också en attraktiv faktor. Beslutsträdet är tydligt . Du väljer din asset-klass, utgångstid och storleken på din placering. Allt du behöver göra sen är att välja riktninge gemtemot målvärdet som mäklaren har angett. Inga andra beslut behövs, om du inte vill utnyttja andra mer komplicerade bettingstrategier som din mäklare tillhandahåller.
 • Det lätta utförandet kommer efter enkelheten. Du behöver inte ta hänsyn till några komplexa tidsramar, inget grubbel över lånefinansiering och inga samband att hitta. Du sätter ett antal variabler, tittar på hur andra handlare bettar och utför sedan handeln från en enda panel.
 • Ingen oro eller ångest över när man ska avsluta en placering. Detta är speciellt en fördel för nybörjare. Det är enkelt att göra en placering i valfri investeringsform, men det svåra är att veta nära det är dags att sälja. Det är där de flesta inversterade misslyckas, men med binära optioner är utgångdatumet fixerat. Adrenalinet kanske pumpar, men du kommer inte behöva ta ett kritiskt beslut sent ut i spelar, om du inte själv väljer att använda mer anvancerade funktioner.
 • Det finns inga avgifter eller provisioner. Den totala kostnaden bygger på kalkylerna som återfinns i vinst/avdragsplattformen.
 • Riskhanteringen är inget problem eftersom du vid utförandet väljer din risknivå, som baseras på storleken på din placering. Det finns inga andra risker. Vissa mäklare kan erbjuda olika avdrag beroende på hur nära är att ha rätt, men dessa summor är bara några få procent av det stora hela.
 • Du kan aldrig ligga minus på handelskontot. Du kan bara satsa det som finns på kontot. Inga beslut krävs angående lånefinansiering eller att hamna på minus, och det finns ingen chans att förlora en förmögenhet inom några sekunder om börsen vänder.
 • De flesta mäklare erbjuder avancerade funktioner för mer erfrana handlare, så att nybörjare kan utvecklas medans man lär sig allt. Med andra ord, kan du utvecklas i takt med att din erfarenhet ökar, och det finns alltid en högre nivå att sikta emot.

Som med det mesta i livet, så är inte heller handel med binära optioner som att “glida på en räkmacka”. Mäklare finns för att de vill tjäna pengar. Det är det ingen tvekan om, och den uppsjö av nykomlingar som tillkommer varje vecka tyder på att någon måste tjäna en hel del pengar på någon annan, vilket leder oss till den följande listan med nackdelar:

 

Nackdelar

 • Nurvarande odds är väldigt partiska för mäklarens del. Konkurensen mellan alla mäklare har förbättar oddsen något det senaste, men med en vanliga avkastningar på runtt 70 %, inklusive en avdragsfunktion på 15 %, måste handalren vinna 55 % av tiden för att gå plus mins noll. Den här situationen refereras ofta till som en “negativ vinst/risk proposition”.  Dina odds är högre vid ett roulettebord. Den extra kostnaden betalar för provisioner, investerinsformatets enkelthet och den begränsade riskfaktorn.
 • Högre avkastning innebär högre risk Korta tidsperioder betyder också att det blir svårare att hitta tydliga börsrörelser.
 • Majoriteten av mäklare för binära optioner ligger i utländska jurisdiktioner, troligen ett accepterat “skatteparadis” där casinobetting är en lokal industri. Eftersom denna handelsform är så unik, och med alla privatkontor som krävs för att driva verksamhet med binära optioner, kommer förmodligen din nuvarande mäklare inte att erbjuda binära optioner. Om “flugan” fortsätter och kommer vi förmodligen att få se att de tradkitionella mäklarna ger sig in i spelet. Men bara tiden kommer ge oss svaret på det.
 • De flesta handlare villa ha flera handelsverktyg för att stötta sina beslut. Medans mäklare föreser med en mängd av inlärningsmaterial och support, har den primära kontrollpanelen inte några verktyg när du ska göra nogrannt avvägda beslut. Du kan lätt fastna i vad du ser och reagera snabbt, utan att kolla o dina favoritindikatorer, Fibonacci-nivåer, stöd och motstånd, eller mönster som kan påverka ditt omdöme.

I slutändan, erbjuder binära optioner potentiellt höga avkastningar med fixerade risker. Det bästa att göra är att lägga stor tid på att öva med det gratis demokonto innan man riskerar riktiga pengar. Den här snabba handelsmiljön kanske inte passar föra alla. Låt försiktighet bli din vägvisare!