24 Option

24Option Recension

 

24option24Option är en plattform för binära optioner baserad i Cypern, och är en av väldigt få mäklare som är licensierad och reglerad av EU.  24Option ägs av CBAY Financial Services LTD, och startades 2010.  I den här recensionen av 24Option, kommer vi att täcka plattformens funktioner men även de för- och nackdelar som kan hjälpa dig att bestämma om 24Option är rätt mäklare för dig.

 

white

 

 

Översikt över plattformen

24Options plattform är en specialbyggd plattform som inte liknar någon annan på marknaden sett till design och gränssnitt.  För tillfället erbjuder de över 100 olika assets att handla med inklusive handelsvaror, valutor, aktier och index.  Här är antalet assets som för tillfället finns tillgängliga på deras plattform.

 • 31 Valutapar
 • 11 Handelsvaror
 • 43 Aktier
 • 19 Index

Huvudhandelsfönstret består av tre olika sektioner.

 • Trade Box – Överdelen av skärmdumpen
 • My Open Trades – Nedre högra hörnet
 • Main Option List – Nedre vänstra hörnet

24option recension

 

The Option List –  Den här sektionen av plattformen visar dig alla de olika assets som finns tillgängliga för handel för stunden.  Här kan du välja vilka typer av assets (handelsvaror, aktier, index, valutor) du vill visa, och i vilken ordning.   Den här listan visar också den nuvarande utbetalningen, expiry-tiden och target-priset för varje asset som finns tillgänglig för handel.

Hög / Låg –  För den här handeln måste du förutse om assetpriset kommer att öka eller minska vid tidpunkten för expiry.

One Touch – Med den här handeln sätter 24Option ett förbestämt strike-pris som asseten måste nå innan expiry-tiden.  Du måste förutse om asseten kommer att nå (“touch”) det förbestämda strike-priset eller inte (“no touch”).  Det finns också ett alternativ för chans till en större vinst vid One Touch-handel, där strike-priset sätts betydligt längre bort från marknadspriset, vilket minsker chansen.  Eftersom det blir mycket svårare med sådan handel, ligger utbetalningar på mellan 89 % och upp till över 500 %, vilket ger en mycket större utdelning för de handlare som är villiga att ta risken.

Boundary – Den här handelstypen har en övre och under prisgräns, och du måste försöka förutse om assetens marknadspris kommer att ligga mellan dessa vid expiry-tiden.  Även denna handelstyp har ett alternativ för större vinster där de övre och lägre prisgränserna ligger långt ifrån marknadspriset.

60 Sekunder – Den här handelstypen är i grund och botten samma som Hög/Låg-handel, bara att expiry-tiderna är mycket kortare, så som 60 sekunder, 120 seknder eller 5 minuter.

Kortsiktig (Short Term) handel är Hög/Låg-handel med en expiry-tid på 60 sekunder, 120 sekunder eller 5 minuter, beroende på vilken tid som väljs.

 

Så Börjar Man Handla Med 24Option

För att utföra handel via 24Options plattform behöver du bara följa dessa enkla steg.

 1. Välj vilken typ av handel du vill utföra (Hög/Låg, One Touch, Boundary eller 60 Sekunder).
 2. Välj vilken asset du vill handla med.
 3. Gör din förutsägelse om marknadens riktning.
 4. Fyll summan du vill investera.
 5. Klicka på “Buy”-knappen för att starta handeln.

 

Unika funktioner

24Options plattform erbjuder vissa unika funktioner. Vissa av dessa funktioner är:

 • The Trading Trends-funktionen hjälper handlare att mäta hur het marknaden är genom att visa dem andelen handlare som står på var sida av den binära handeln.
 • The Early Closure-funktionen låter handlare avsluta sin handel manuellt innan expiry.  Den här funktionen finns tillgänglig fram till några minuter innan expiry. Vid användandet av funktionen tillkommer en kostnad för handlaren genom reducerade utbetalningar.  Men det är ett enkelt sätt att garantera vinst om din asset för tillfället är “in the money” (dvs en
  handel som ger vinst) men fortfarande inte har nåt sin expiry-tid.
 • Rollover-funktionen används för att förlänga handelns expiry-tid.  Den här funktionen används när din handel är “out of the money” (dvs en handel som slutar med förlust) och du vill förlänga expiry-tiden i hopp om att assetens marknadspris kommer att studsa tillbaka “in the money” innan den förlängda expiry-tiden går ut.  Det här kan låta dig vända en förlorande handel till vinnande handel.

 

white

 
 

Slutsats

Överlag så gillar vi verkligen 24Options handelsplattform.   Med över 100 assets att välja mellan, finns det gott om valmöjligheter för alla handlare, oavsett erfarenhet.  Plattformens gränssnitt är väldigt rakt på sak och enkelt att använda, och vi blev imponerade av de höga utbetalningarna på 89 % för vanlig Hög/Låg-handel.  Men framförallt så är 24Option licensierade av EU och reglerade av CySEC.  Om du letar efter en pålitlig mäklare av binära optioner, med högra utbetalningar, bra funktioner och ett starkt företagsrykte – då bör du absolut välja 24Option.