TradeRush


TradeRush Recension

traderushMed sitt huvudkvarter i finansdistriktet i Limassol, Cypern, är TradeRush en av de mäklare för binära optioner som använder sig av SpotOptions white labelprodukt.

 

Bonusar och kampanjer

TradeRush erbjuder ett flertal bonusar och kampanjer. Handlare kan få så mycket som 75 % i bonus när det skaffar ett nytt konto. Minsta insättning som krävs för att öppna ett konto är $200. Den faktiska bonusen varierar beroende av vilken typ av konto som öppnas. Det finns fyra typer av konton: micro-, gold-, executive- och platinumkonton.

Handlare kan finansiera och utföra utbetalningar från sina konton med kredit/betalkort, banköverföring och MoneyBookers (Skrill). Endast ett graits uttag tillåts per månad. Påföljande uttag kommer med en avgift på $25.

 

white

 

Kontoinformation

Att öppna ett konto är väldigt enkelt. Allt handlaren behöver göra är att gå till den här hemsidan (insert affiliate link) och fylla i formulären för att öppna ett konto. När det är färdigt, får handlaren sitt handelskontonummer och lösenordet för att komma åt handelsplattformen skickat till sig. TradeRushs plattform är web-baserad, ingen mjukvara behöver laddas ned.

Då de är en SpotOption white label-produkt, erbjuder TradeRush de följande binära optionerna:

a)     Klassisk Call/Put: Här satsar handlare på att priset för assten antingen kommer att öka eller minska inom en av flera förvalda expiry-tider.

b)     High Yield Touch: Här kan handlare köpa ett kontrakt som erbjuder utbetalningar upp emot 500 % om asseten nuddar (Touch) ett ambitiöst strike-pris, antingen neråt eller uppåt.

c)     60-sekundersoption: Den här optionen låter handlerna köpa ett kontrakt med endast 60 sekunders expiry. Det här är det enda kontraktet som kan gå jämt ut om priset för asseten inte ändras innan expiry.

d)     Option Builder: Skräddarsy optioner.

Det finns specialfunktioner så som Rollover och Doubble Up som låtar handlare hålla ut placeringarna och dubbla sin insatts i en redan aktiv placering.

 

traderush recension

 

Plattformsfunktioner och erbjudna marknader

Dessa följande assets finns tillgängliga hos TradeRush.

Valutor: EURUSD, USDJPY, EURJPY, USDSGD, USDZAR, USDCAD, USDRUB, USDBRL, GBPUSD, EURGBP.

Aktier: Sberbank, Lukoil, Turkcell, Amazon, Reuters, BP, Barclays, Google, Gazprom, Nike, Citi, Microsoft.

Handelsvaror: Guld, silver, bomull, socker, majs, vete, kaffe, platina, råolja.

Aktieindex: Dow, Nasdaq, FTSE100, MICEX 10, Shanghai Stock Exchange (SSE), Bombay SE, Kuwait General Index, Hang Seng, Tadwul, ISE 30 Turkey. Dax, ESX (Egypt), MSM 30, ASX,

Den övre gränsen per handel är $1500. Så länge den gränsen inte överskrids, kan handlare köpa så många kontrakt de vill.

Lyckad handel kan ge avkastningar mellan 70 % – 80 %, mendans förlorad handel kan ge avkastning på mellan 0 % – 15 %. Det här ger handlare chansen att få tillbaka upp till 15 % av sin inverstering även vid en förlust.

Handlare kan hantera konton med Euro, British Pounds, US Dollars, CAD, AUD och Japanese Yen. När ett konto väl är öppnat med en viss valuta, går det inte att byta. Handlare bör därför välja sin valuta noga.

 

Kundsupport

Kundsupport genom livechatt, email och tullfria telefonsamtal finns tillgängligt för större delen av affärsdagen. Handlare kan använda dessa metoder för att lösa eventuella problem gällande konton på engelska, spanska, franska, japanska, arabiska, tyska och ryska.

 

Är TradeRush en scam?

TradeRush är en av de stora mäklarna för binära optioner på marknaden. Med sitt kontor på Cypern, står det under alla förordningar som gjort gällande av Eurpeosika Unionen. De är också en av de snabbast växande handelsplattformarna med utbetalningar så höga som 75 %. Det är en högt ansedd mäklare för binära optioner som blivit känd för sin kundsupport och breda utbud av assets av aktier, index, handelsvaror och valutor. De erbjuder över 50 olika assets. TradeRush erbjuder också attraktiva bonusar för att hjälpa hanlare att öppna med stora köp redan från början.

 

white

 

Slutsats

TradeRush är en av de mäklare som erbjuder en rättvis spelplan för alla deltagare. Handlare har stora möjligheter att tjäna pengar från de olika typerna av binära optioner som finns här. Det är upp till handlarna att utnyttja de möjligheterna TradeRush erbjuder igenom att gå med nu.