Anyoption

Anyoption Recension

anyoptionAnyOption, som lanserades 2008, är ansedd som en av få veteranmäklare som är igång idag. Med sin bas i Nicosia Cyprus, erbjuder AnyOption en plattform som drivs av mjukvara från Tradologic. Den här mäklaren erbjudet global handel, med finansiella binära options-instrument tillgängliga i många olika länder. Med en lång historia och ett anseende av at vara en pålitlig mäklare, behöver handlare enbart överväga de funktioner som erbjuds för att göra ett val att handla med den här mäklaren.

white

 

AnyOption och Handelsplattformens funktioner

Som med de flesta mäklare av binära optioner idag, erbjuder AnyOption en webbaserad plattform med en tydlig design. Tabbar visar de tillgängliga handelstyperna med assets, nuvarande handel, och kommande handel listade under sig. Grafer över assets prisrörelser är inbyggda, vilket eliminerar behovet av att söka efter analysinformation på annat håll. Avkastningar, expiry-tid och annan grundläggande information finnas också i varje fönster. Plattformen finns för tillfället tillgänglig på nio språk.

AnyOption erbjuder också en mobilapp för surfplattor, iPhone och Android. Appen ger full tillgång till handelsfunktionerna och kan laddas ner från antingen iPhone App Store eller Googel Play.

 

 

AnyOption Handelstyper

Binära Optioner, Option+ och One Touch-handel finns tillgängliga just nu. Option+ är den mest unika handelstypen, då den låter handlaren sälja tillbaka asset-förutsägelsen till AnyOption varesig den är “in the money” (handel som ger vinst) eller “out of the money” (förlorande handel). Den handelstyp som tydligt saknas är 60 sekunders-optionen. Även om andra handelstyper inte direkt ersätter 60 sekunders-handel, erbjuder dock AnyOption vissa korta expiry-tider för de som önskar att delta i snabb handel.

 

AnyOption Utbetalningar/Avkastning

Utbetalningarna för “in the money”-handel varierar mellan 65 – 71 %. Ja, det finns mäklare som betalar ut högre procentsatser. Men AnyOption är en av få kvarvarande mäklare som garanterar en 15 % återbetalning på handel som slutar i “out of the money”. Många mäklare erbjuder inte längre någon återbetalning och de som gör det erbjuder ofta 10 % eller mindre. Till och med dessa återbetalningar kan gälla för vissa handelstyper eller villkor. Eftersom förluster alltid kommer att vara en del utav handel med binära optioner, är det fördelaktigt att samarbeta med en mäklare som erbjuder höga återbetalningar.

 

Tillgängliga Assets

AnyOptions asset-index är ganska imponerande, med sina 31 index, 9 valutapar, 4 handelsvaror och 60 aktier. Antalet underliggande aktier är det som står ut mest, då det finns stora möjligheter inom denna assetkategori. Antalet index är också imponerande. Tillsammans bör dessa asset-listor möta behovet från nästa alla handlare.

 

Kontokrav

För att kunna börja handla krävs en insättning. De tillgängliga metoderna för att göra en insättning inkluderar kredit/betalkort, banköverföring och MoneyBookers. Tillgängliga valutor inkluderar US Dollars, Euros och Pounds Sterling. Minsta insättningssumma är $100 (eller likvärdigt i en annan valuta). Ingen insättning eller kreditkortsinformation behövs för att skapa ett gratis konto. Insättning behöver bara göras innan man handlar på AnyOptions plattform.

 

Uttag

Det finns ingen minsta summa för uttag. Uttagsmetoderna är samma som de för insättning. Det första uttaget varje månad är gratis. Följande uttag har en avgift. Avgiften är 30 USD, 25 EUR eller 20 GBP. Även om inga handlare av binära optioner gillar uttagsavgifter, så är faktumet att det inte finns någon minsta summa för uttag och att första uttaget är gratis väldigt hjälpfullt.

Uttag kan avbrytas så länge betalningen inte redan har skickats för behandling. Behandlingstiden för betalningen tar normalt tre dagar eller mindre, men det kan ta ytterligare några dagar innan tillgångarna kommer över till det angivna kontot.

 

AnyOption Kundsupport

AnyOption har en heltäckande kundsupport. Telefon, livechatt och e-mail finns att tillgå. Flerspråkig support erbjuds genom AnyOptions 17+ olika telefonnummer för olika länder. Det avgiftsfria huvudnumret är: 1-866-844-4540. En intressant funktion med telefonsupporten är att man kan begära återuppringning, så att en handläggare hos supporten ringer upp dig istället för att du ringer upp dem.

Flertalet kontaktmetoder – Livechatt, 16 lokala telefonnummer, email och begäran av återuppringning.

E-mailsupporten hitter du genom att använda “Contact Us”-formuläret på AnyOptions hemsida eller genom att maila direkt till support@anyoption.com. För livechatt klickar du på “Chat With Us”-rutan som finns tillgänglig på alla hemsidans sidor. Kundsupporten är tillgänglig dygnet runt.

AnyOptions Handelsverktyg

AnyOptioner erbjuder inte något träningsprogram, men däremot en handelsguide. Finansdata och börsnyheter kommer direkt från en säker källa, Thomson Reuters. En interaktiv handelsdemo finns att tillgå. Dock finns ingen det inget fullständigt demokonto. Hela plattformen finns alltid tillgänglig för undersökning, men simulerad handel finns endast genom den interaktiva demon. I detta område skulle AnyOption behöva förbättras.

white

 

AnyOptions Scam-varning

Veteranmäklare blir just veteranmäklare genom att ta hand om verksamheten på ett uppriktigt sätt. Det finns ingenting som tyder på att AnyOption lurar, eller någonsin har lurat, någon. Kundsupporten tar hand om förfrågningar snabbt. I de flesta fall är det missförstånd som leder till scam-rapporter. Eftersom det inte finns någon scam bakom AnyOption, ska deras kundsupport hyllas för deras snabba hjälp när handlare stöter på problem.