Banc de Binary

Banc de Binary Recension

Bakgrund

banc de binaryOm du är intresserad av binära optioner och vill göra affärer med den största och bästa, så kommer du till slut att hamna hos Banc De Binary. Som deras överordnade analytiker, tekniska specialister så gärna säger, “Det här är inte din pappas bank”, och företagets motto som är, “Där teknologi och börsen möts.” Kunders vittnesbörd är fulla av superlativ, en positiv fakta en som är värd att väga in. Banc De Binary är en privatägd handels- och investeringsfirma med verksamhet i över 80 länder i Europa, Nordamerika, Mellanöstern, Asien och Indien. Med sitt huvudkvarter i New York City, är BDB en ledande global leverantör av Binary Option Trading Technology, och finansiella tjänster och lösningar med specialiserad expertis inom optionshandel online och mäkling.  
 
white

 

Grundat i svallvågorna efter den globala bankkrisen som höll ner den internationella börsen under det sena 2000-talet, är Banc De Binary en ny slags bank som levererar sin portfolio med tjänster och lösningar genom en innovativ global investerings- och handelsmodell som kombinerar offshore, near-shore och lokal verksamhet för att möte de speciella behoven från privat-, kommersiell-, finansiell- och banksektorn. Förlitandes på ett team av finansiella toppkonsulter och IT-specialister, är BDB högt i topp med digital optionshandel, med en sofistikerad 24/7-realtids handelsplattform som levererar skräddarsydda lösningar för onlinemäklarfirmor, privata barninstitutioner, internationella finansföretag och privatpersoner. Banc De Binary är godkända och reglerade av Cyprus Securities Exchange Commission (CySEC) under licensnummer 188/13 och är registrerade hos FSA, FSB och andra finansiella EEA-licensorgan.

 

Funktioner

Micro-kontot erbjuder det minsta kontot his Banc De Binary. Det kontot börjar på $250. När du har startat ett livekonto med $250 eller mer, får du tillgång till ett demokonto hos Banc De Binary. Microkontot möjligör handel med Forex, handelsvaror, aktier, futures och index, och har full tillgång till Banc De Binarys förstaklassiga börs- nyhetsresearch. Det finns ytterligare tre andra kontoklasser, varje med ännu fler funktioner för att rättfärdiga de högre insättningskraven. Den högsta klassen, “VIP Lions Club Account”, inkluderar alla tjänster plus handelssignaler, ett dedikerat lag av analytiker, pengahantering, utbildningar, conciergeservice, förhandstillgång till alla optionskontrakt, inga likviditetsproblem, och ett betalkort från Banc De Binary.  
 
bancdebinary recension
 

Plattformer

För att möta sin klienters professionella behov, erbjuder Banc De Binary den mest professionella och kompletta multi-produktsplattformen online på marknaden. Banc De Binary erbjuder den mest avancerade professionella plattformen på marknaden, med obegränsade möjligheter att handla med över 90 assets från mer än 30 länder spridda över hela världen. Deras plattforms prisvinnande snabbhet låter dig göra handelsbeslut i realtid, allt från ett enda högsäkerhetskonto. Det här kontot ger dig tillgång till Banc De Binarys uppsättning av prisbelönta handelsplattformer så som Digital Options, Optionbuilder, One Touch och den helt NYA handelsplattformen BinaryMETA.
 

Insättningar och Uttag

Insättningar till ditt handelskonto är snabba och säkra. Det finns flertalet metoder för dig att finansiera ditt konto, välj enkelt den metod du föredrar. Vi erbjuder VISA, MASTERCARD, American Express, MoneyBookers, AlertPay och banöverföring. Även uttagen är enkla och tydliga. Logga bara in på ditt konto, klicka på My Account-tabben i verktygsraden längst upp på sidan, och klicka sedan på Withdrawal Request i rullgardinsmenyn.  Du väljer sedan din föredragna uttagsmetod. En av deras professionella handläggare kommer att leda dig genom de första stegen för att ta ut tillgångar från ditt konto.
 

Kundsupport

Banc De Binary är stolta över sin superba kundtjänst och -support. Mjukvarugenomgångar, livechatt 24/7, email och telefonsupport är bara några av alla de metoder som personalen ser till att du får en smärtfri upplevelse. En stor mängd av utbildningsmaterial och hjälpverktyg finns också tillgängliga för de som önskar uppfriska sitt minne i valfri aspekt av handel med binära optioner. Kunders erfarenheter vittnar om personalens engagemang för perfektion.
 
  white

 

Slutsats

Banc De Binary har arv av över sammanlagt 100 år i FX-marknaden. Under den perioden, har de tjänat ledande bolag, hedgetillgångar och andra investerare, banker och regeringar. Banc De Binarys Pro Platform lanserades för att förse privata och institutionella klienter med möjligheten att handla med binära optioner genom en global ledare. Banc De Binary har över 20 000 kundkonton och göra affärer i fler än 80 länder, och förser konsumenter, bolag och institutioner med en stor bredd av finansiella produkter och tjänster, så som privtbanker, bolags- och investeringsbanker, säkerheter och förmedling, och välståndshantering. Band De Binarys Pro Platform erbjuder stolt över 90 assets – vilket bilder det bredaste utbudet av handlingsbara assets tillgängliga på markanden. Deras plattforms prisvinnande snabbhet låter dig göra handelsbeslut i realtid, allt från ett enda högsäkerhetskonto. Till sist, så är kunders erfarenheter väldigt positiva, vilket ger ett högt betyg totalt.