Cedar Finance

 

 

Cedar Finance Recension

cedarfinanceAnsedd som en av de mest professionella leverantören av optioner påmarknaden, levererar Cedar Finance på all fronter. Meden stark känsla förkundsupport och kvalitativa träningsprodukter, har de gjort mycket mer än att överskrida handlarens förväntningar; de harutvecklat den ideala träningsupplevelsen.

 

 

white

 

Bonusar & Kampanjer

Handlare kommer se att Cedar Finance erbjuder riktigt konkurrenskraftiga bonusar för insättningar och för att börja handla. För tillfället kan handlare få Cedar Finances premiärbonus på 5000€ som välkomstbonus. Att starta med en sådan stor summa ger nya handlare flera möjligheter för en riktigt bra start med byggandet av sin nystartade portfölj. Utöver det, erbjuds flertalet bonusar mellan 30 % och 75 %, med start från Brons-Kontot med en bonus på 30 % u

pp till 999€ (200€-999€), Silver med en 50 % bonus upp till 4,999€

(1,000-4,999€), och Guld som ger en 75 % bonus upp till 9,999€ (5,000-9,999€).

 

cedar finance recension

 

Kontoinformation

Ceder Finance välkomnar alla handlare med varierande erfarenhet. Vem som helst kan öppna ett konto hos Ceder Finance efter en minimi-insättning på 200€. När man öppnar ett konto väljer man en valuta, antingen USD, EUR eller GBP (Brittiska Pund). Minsta handelssumman hos Cedar Finance är 5€ för en 60-sekunders option, 25€ för en binär option och 50€ för en one touch-option. Att öppna ett konto är enkelt och görs snabbt direkt på Cedar Finances hemsida. För stunden finns Ceder Finance endast på engelska, men fler språk är på gång.

 

Handelskrav

Handlare kommer märka att Cedar Finances plattform är enkel och intuitiv. Den innovativa plattformen låter handlare navigera runt på hemsidan, välja assets och utföra handel snabbt. Alla funktioner utförs enkelt med Cedar Finances användarvänliga plattform. Från att finansiera ett konto till att utföra handel är en snabb och säker process för handlaren. Ceder Finance har som mål att förse handlare med den bekvämaste handelsmiljön, och med sin avancerade teknik ser de till att handlare får den bästa servicen.

 

Plattform-assets & Marknader

Vad du än föredrar, så har Ceder Finacne ett brett utbud av assets som med säkerhet kommer addera värde till en handelsportfölj. Här är några premium-assets som är värda att ta en titt på när man börjar handla, med start med valutor: Euro/US Dollar, Great Brittish Pound/US DOllar, Euro/Japanese Yen och många fler. Vissa importvaror inklusive: Guld, olja, socker, silver, platina och andra. Ceder Finance erbjuder också många stora index så som: IBEXT, NASDAQ, S&P Future, NIFTY, TELAVIV25, KUWAIT, FTSE, DOW och fler. Ingen plattform vore komplett utan ett så otroligt val av aktier att välja mellan. Hos Ceder Finance kan handlare handla med BARCLAYS, IBM, GOLDMAN SACHS, COCA COLA, SBERBANK, REUTERS och många mer. För en fullständig lista med tillgängliga assets, besök cederfinance.com. Passande för en plattform med en stor mångfald av handlare, erbjuder Cedar Finance fler investmentalternativ. Handlare kan välja mellan 60 sekunders-optioner, one touch-optioner eller ett verktyg för att skräddarsy optioner. Med 60 sekunders-optioner kan handlare få en snabbare omsättning samtidigt med snabba utbetalningar. Å andra sidan låter de skräddarsydda optionerna handlaren välja detaljerna på sin handel, så som vilken asset och expiry-tiden.

 

Kundsupport

Handlare hos Ceder Finance är supportade av ett team av mäklare och marknadsexperter. Den tekniska supporten ser till att handeln går igenom snabbt och säkret, medans kundsupporten erbjuder all tillgänglig information om marknaden genom recensioner, nyheter och uppdateringar. Alla Ceders Finance resurser görs tillgängliga för deras handlare, och support kan nås dygnet runt, alla dagar i veckan genom flertalet metoder, bland annat email, livechatt och telefon. Från realtids aktieanbud till hjälp med finansiera ett konto, kundsupport står alltid väntades redo att hjälpa till.

 

Är Ceder Finance en scam?

Ceder Finance är en välansedd mäklare av binära optioner som ger dig en utmärkt möjlighet att öka dina inkomster. Cedar Finance erbjuder avkastningar så höga som 80 % av din investeringar, vilket är de högsta på marknaden. Binära optioner är en högriskinvestering som kan leda till stora vinster, men också stora förluster. Det är alltid bäst att samla ordentligt med information om systemet som binära optioner utgör innan man investerar i en asset. Cedar Finance erbjuder en utmärkt plattform med säkra betalningar och goda förutsättningar med en stor bredd av assets att handla med.

 

 

white

 

Slutsats

Cedar Finance erbjuder stor pålitlighet, professionalism och integritet. Ansedd som ledande inom kundsupport, med betoning på utbildning, stora marknadsresurser och dygnet-runtsupport, rekommenderas Ceders Finance varmt. Med god teknikkunskap, kvalitativ service och utmärkta avkastningar, kommer handlare få en bra handelserfarenhet. Varesig du är en nybörjare eller erfaren handlare, ser Ceder Finance till att tillfredsställa dina behov och erbjuder bästa möjliga serivce.