EZTrader

EZTrader Recension

eztraderEZTrader är en mäklare av binära optioner ägd av WGM (Win Global Markets Inc) och är en av de äldsta mäklarna i branschen, startade 2008.   I den här recensionen, ska vi gå igenom några av de unika funktioner som återfinns hos EZTrader.coms plattform och förklara för- och nackdelarna. Förhoppningsvis kommer den här recensionen att hjälpa dig bestämma om EZTrader är rätt för dig.
white

 

EZTraders Plattform

EZTraders plattform har nyligen uppdaterats och förändrats, och därför är tiden inne för en bra recension.  Under 2011 köptes de upp av WGM, och de har gjort allt i sin makt för att se till att plattformen fortsätter vara lika populär som innan, om inte mer.  Som en beprövad handlare, kände man att allt som egentligen behövdes var ett litet lyft, och det var det som gjordes,

Att början handla med EZTrader är väldigt enkelt och kräver bara fem steg:

 1. Fyll i dina uppgifter för att öppna ditt konto
 2. Välj vilka finansiella instrument eller optioner du bill jobba med från en rullgardinsmeny med optioner
 3. Välj call eller put (call betyder att du tror att startpriset kommer vara lägre än slutpriset; put är tvärt om)
 4. Välj den summa du vill handla med och vilken valuta du använder  Du kan ändra call eller put-valet här med.
 5. Slutför och påbörja din handel.

Ändringar sedan WGM tog över

WGM har endast gjort positiva förändringar med plattformen. Vissa av ändringarna som har gjort är följande:

 • En minskning av lock-outtiden.  Den här perioden var 15 minuter en gång i tiden, vilket är väldigt högt jämfört med andra.  Som resultat fick EZTrader ett antal klagomål.  Genom att lyssna på sina kunder ändrade WGM snabbt denna period till endast fem minuter, vilket är bättre än flertalet andra plattformar.
 • Spreads är borttagna  Genom att ta bort spreads, ser handlare att priset de betalar för antingen en call eller put är exakt detsamma som startpriset.  Med andra ord, kan handlare tjäna mer pengar.
 • Lagt till en sälj-funktion.  Genom att lägga till en sälj-funktion kan handlare nu likvidera sin handel innan expiry-tiden gått ut.  Det betyder att de kan frysa sina vinster om de tror att priset inte kommer att gå högre.  Det betyder också att de kan minska ner på potentiella förluster och vinster kan inte längre försvinna, så länge de använder sälj-funktionen.

 

eztrader recension

 

Utbetalningar

Utbetalningarna är en av de saker som man bör notera när man läser en recension.  Det är ju trots allt här pengarna finns.  Innan WGM tog över, fick EZTrader ganska mycket kritik för sina utbetalningar.  Den högsta möjliga utbetalningen var endast 65 % och snittet låg under 50 %.  Det var lägre än utbetalningarna hos någon annan mäklare på marknaden.  Vi var nöjda när vi såg att WGM ändrade allt detta så fort de tog över.  Den genomsnittliga utbetalningen är nu 80 %, med vissa utbetalningar upp emot 95 %.

 

EZTrader Assets

EZTrader erbjuder över 100 olika assets att handla med. Dessa inkluderar aktier, index, handelsvaror och Forex.  Det finns alltså något för alla att handla med.

 

EZTrader Kundsupport

EZTrader har flera olika kontaktkanaler för handlare att använda.  Det finns onlinechatt, e-mail och telefon.  Utöver det, tillhandahålls en omfattande FAQ på hemsidan.  Det finns också en steg-för-steg-tutorial på hemsidans supportdel.

 

Fördelar

 • Specialdesignad “in-house”-plattform.
 • Eftersom EZTrader är baserade i Cypern, är de reglerade.  Du kan vara säker på att din pengar är säkra hos dem.
 • Förtaget har ett starkt rykte och har varit med sen 2008.
 • Klassade som en toppmäklare av binära optioner av fler oberoende recensionssidor.
 • Har utvecklat en app för iPhone och Android så att du kan handla från din mobiltelefon.

EZTrader har alltid varit en väldigt bra plattform, men har verkligen blivit fantastisk sedan WGM tog över.  Den reducerade lock-out tiden på 5 minuter är helt fantastisk, likaså att de inte längre använder spreads.  Självklart är också de högra utbetalningarna en fantastisk utveckling som varit väntad länge, och som satt EZTrader till industristandard.  Utöver det, har deras bonusar ökat och även så kampanjerna.

 

EZTrader Nackdelar

 • Inget demokonto erbjuds.
 • Begränsat antal handelstyper.  I huvudsak bara vanlig Call/Put-handel.

Vi saknar verkligen ett demokonto, för utan det är risken att de förlorar nya handlare.  Dock är hjälpsektionen väldigt omfattande, så man behöver inte helt famla runt i mörkret.  Men vi alla vet att det är när man faktiskt praktiskt använder de här sakerna som man lär sig, och vi känner att fler människor skulle välja EZTrader om de kunde använda sig av ett demokonto innan de handlare med riktiga pengar.

 

white

 

Slutsats: EZTrader

Om vi tittar på hur EZTrader var 2008, ser vi stora förbättringar.  Plattformen har alltid varit bra, men nu är den ännu bättre.  Förändringarna visar att företaget är intresserade av kundernas åsikter och att de faktiskt lyssnar på vad vi har att säga.  Vi kollade över kundresponsen på EZTraders hemsida och märkte att cheferna faktiskt tog sig tid till att svara på de frågor som ställts.  Det finns både negativa och positiva recensioner kvar på hemsidan, vilket tyder på att plattformen faktiskt är genuint intresserad av sina kunder.  Vi är imponerade av allt som EZTrader erbjuder.