Stockpair

Stockpair Recension

stockpairStockpair är en av de mest välansedda handelsplattformarna för Binära Optioner och Pair-Optioner, med möjligheten att välja mellan 100 olika handels-assets. Stockpairs handelsplattform för binära optioneräranvändarvänlig och designad för attgöra handeln problemfri och tillgänglig för alla, från nybörjare till experter.  Den web-baserade plattformen ger dig direkt tillgång och kräver inte nedladdning eller installation.

 

white

 

 

Bonusar och kampanjer

Stockpair erbjuder mer än bara en användarvänlig handelsplattform: de har också bonuskampanjer helt utan restriktioner och “Stop Loss/Take Profit” och “Volume Cash Back” som en extra drivkraft för att handla via deras system. Den nuvarande kampanjen på deras hemsida är en 100 % bonus på alla insättningar över $500. Vi rekomonderar er att kolla in deras officeilla hemsida för mer detaljer eftersom nya och pågående kampanjer uppdateras konstant.

 

Kontoinformation

Stockpari har designat sin plattform för alla typer av handlare, oavsett erfarenhet eller kontostorlek. Minsta summa för insättning är $200 och max är $50 000 vilket ger alla, från nya till erfarna, handlare en plats för att handla på marknaden. Konton kan hanteras via flera olika valutor och att öppna ett konto går fort och lätt, och kan göras från din egen PC.  Stockpair finns tillgänglig på engelska, franska, italienska, spanska, tyska, arabiska och grekiska.

 

Handelskrav

Efter att ha öppnat ett konto, märker handlare att den webbläsar-baserade plattformen är väldigt enkel och smidig att använda från valfri internetplattform. De accepterar också ett antal olika insättningsmetoder för att göra det så smidigt som möjligt för användaren, bland annat de flesta kredit- och betalkort, banköverföring och Moneybookers.

 

stockpair recension

 

Plattform & Marknader

Stockpairs handelsplattform låter användare göra omedelbara köp inom alla stora marknader inklusive Handelsvaror, Aktier, Valutor, Index och Pairs, med totalt över 100 köpbara assets från 8 olika marknader utspridda över världen.

Den unika Stockpairplattformen ger flexibilitet och hög vinstchans med potential för avkastningar på upp emot 350 % per handel. Användaren kan enkelt bestämma valfri tid för handeln, från ynka 5 minuter och upp till 150 dagar. Stockpair erbjuder något för alla sorters handlare.

Stockpairplattformen har också flertalet populära optionstyper så som One Touch, Hög/Låg och är tilltalar därför alla typer av handlare.

 

Är Stockpair en scam?

För att avgöra pålitligheten hos en mäklare för binära optioner, finns det flera kriterier som måste ses över. Stockpair använder en skyddad handelsplattform som är enkel att använda och är väldigt pålitlig. Plattformens flyter bra nästan helt utan problem, och Stockpair erbjuder höga utbetalningar på uppemot 80 % på dina investeringar. Utöver detta, erbjuder de också en 100 % bonus på ditt handelskonto, så du kan uynyttja de höga utbetalningarna till fullo. Stockpair erbjuder flera betalningsmöjligheter för att hjälpa dig säkra din transaktion, bland annat CashU och MoneyBookers.

 

Kundsupport

Stockpair har redan byggt upp ett rykte med gynnsamma priser och snabb kundsupport. De lägger stor vikt på att hålla sina klienter nöjda och har en vänlig kundsupport som alltid finns tillgänglig utifall du skulle stöta på några hinder på vägen.  Kundsupporten finns tillgänglig dygnet runt via livechatt, telefon och email.  Insättningar och uttag görs säkert och enkelt, och kan utföras via ett antal populära betalmetoder inklusive kredit- och betalkort, banköverföring och MoneyBookers. Stockpairs tillhandhåller också en djupgående FAQ på sin hemsida, med hjälpavsnitt för att hjälpa nya handlare att komma igång.

 

 

white

 

 

Slutsats

Stockpairs plattform över överlag väldigt lätt att använda, även för de utan tidigare handelserfarenhet. De erbjuder en stor bredd av handelsalternativ för alla stora markander, så som kort- och långtidshandel, vilket tilltalar en stor mängd handlare. De har också en hel del trevliga morötter så som bonusar utan krav, “stop loss/take profit” och “volume cash back”. Deras rykte av tydliga och bra priser tillsammans och med ett starkt fokus på tillfredsställda kunder gör dem till ett bra val för egentligen vem som helst med intresse för Binära- och Par-optioner med över 100 assets.